Belgen kunnen niet winnen van Polen

DONDERDAG, 20 JULI 2006, 22:21 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De jonge Rode Duivels hebben op het EK in Polen, in hun wedstrijd tegen het gastland een zware nederlaag geleden. Het werd 4-1. De jonge Duivels verspelen hierdoor de eerste kans op een ticket naar de 2e ronde.


Er werd vandaag niet echt zeker verdedigd door de jonge Belgen. En dat werd afgestraft door Janczyk. Hij veroverde balbezit op de rand van de 16, kreeg de kans om zich te draaien en plaatste de bal in de kruising.Na ongeveer een halfuur drukten de Belgen toch door. Tevergeefs, want Lamah en Deridder konden hun kansen niet afwerken.Janczyk daarentegen profiteerde van balverlies net voor de rust. Zo zette hij zijn hattrick vast op het scorebord.
Het was Anderlecht-speler, Lamah, die de eerredder scoorde.

Score: 4-1
­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­
Doelpunten: 10', 43' en 57' Janczyk 1-0, 2-0 en 3-0, 62' Lamah 3-1, 90' Marciniak 4-1

Polen: Tyton, Marciniak, Fojut, Krol, Strugarek, Czarnecki, Cywka, Oziemczuk, Burkhardt, Janczyk (65' Konopelsky), Sacha (94' Michalak)
België: Verhulst, Lutun, Dreesen (82' Moia), Derijck, Pocognoli, Fellaini, Legear, Vermeulen, Deridder, Mirallas (61' Ogunjimi), Lamah
Gele kaarten: Belgen: Lutun, Dreesen, Dakkioui, Lamah - Polen: Marciniak
Rode kaart: geen
Scheidsrechter: Marko



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.