Wilhelmsson voorgesteld aan pers

DINSDAG, 18 JULI 2006, 08:05 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Gisteren werd de nieuwe aanwinst van FC Nantes officieel voorgesteld aan de Franse pers. De speler die overkomt van Anderlecht, en al lange tijd aangaf dat hij wou vertrekken, noemt zijn overgang een vooruitgang.


Wilhelmsson: "De overgang van Anderlecht naar Nantes was een een kans. Ik ben verheugd om dit team te kunnen vervoegen dat zoveel ambitie heeft. Dat is de voornaamste reden dat ik hier getekend heb. Tijdens mijn eerste bezoek apprecieerde ik ook de infrastructuur, het stadion, de stad en de ganse regio. Velen zagen me naat Italiê trekken, maar geloof nooit zomaar geruchten."

De reden dat het zo lang geduurd heeft vooral eer de overgang afgerond was, had te maken met het feit dat de Zweed zijn tijd wou nemen. En daarna was hij met vakantie...

Waarom verlaat hij Anderlecht voor Nantes als hij met paars-wit in de CL kon spelen? Christian Wilhelmsson: "Ik bekijk deze overgang een een vooruitgang. Het Franse kampioenschap is veel zwaarder dan in België. Er zijn verschillende grote ploegen die zoals Nantes hoge verwachtingen hebben. Het is een echte uitdaging en het motiveert me enorm. En ik heb geen spijt dat ik niet deel kan nemen aan de Champions League.

En op de vraag waar zijn nicknaam "Chippen" vandaan komt antwoordt hij: "Iedereen vraagt zich dit af maar ik prefereer van niets te zeggen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.