Jestrovic bestolen

WOENSDAG, 19 NOVEMBER 2003, 11:10 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Voor de tweede keer in twee jaar werd Anderlecht-spits Nenad Jestrovic het slachtoffer van inbrekers. De eerste keer hadden ze het enkel op zijn wagen gemunt, ditmaal is hij zijn dure Mercedes, juwelen en merkkledij kwijt.

"Toen ik de voordeur van mijn appartement opentrok, leek het wel of een ontploffing had plaatsgevonden. Alles lag overhoop. De dieven moeten erg professioneel te werk zijn gegaan. Ze hadden aan de achterkant van het appartement, gelegen op de tweede verdieping, een ruit ingeslagen. Ze waren blijkbaar vooral uit op juwelen en merkkledij en namen ook de sleutels van mijn Mercedes 220 CDI mee. Die had ik wat verder in de straat gestationeerd. Recht tegenover de woning van de Amerikaanse ambassadeur dan nog. De bewakers daar hebben blijkbaar niets verdachts opgemerkt. Evenmin als mijn buren."

Bijna dag op dag twee jaar geleden was het gezin Jestrovic het slachtoffer van een carjacking, in hun vorig gelegenheidsoptrekje in Woluwe. "Dat was nog enger, want we waren toen thuis en die mannen waren gewapend. We zijn toen zo vlug mogelijk verhuisd. Naar Ukkel, naar het heet één van de veiligste gemeenten in Brussel... Ik huiver bij de gedachte dat Tamara en Elena maandag thuis zouden zijn geweest toen die mannen inbraken."

Nenad kon voor het eerst na zijn knieoperatie twee loopsessies afwerken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.