Kompany: "Ik ben er weer klaar voor"

VRIJDAG, 19 MEI 2006, 10:16 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

De laatste wedstrijd van Vincent Kompany dateert van 30 januari, maar het is niet ondenkbeeldig dat de verdediger morgen met de Rode Duivels zal meespelen tegen Slowakije. "Ik ben er klaar voor", aldus Kompany.


Vincent Kompany revalideerde meer dan drie maand, en dat werpt zijn vruchten af. "Ik heb heel zwaar getraind, zwaarder dan op de club. Bovendien werk ik hier met de Rode Duivels drie trainingen per dag af, wat niet evident is. Het enige wat nu nog moet gebeuren, is dat ik mijn conditionele achterstand wegwerk. En dan ben ik weer volledig paraat", vertelt Kompany.

"Dat ik morgen eventjes meespeel, is logisch. Ik draai goed mee op training, alleen heb ik nog wat schrik om op de schouder te vallen. Alhoewel daar helemaal geen reden toe is, want ik voel niets meer. Ik kijk met tevredenheid terug op de afgelopen maanden. Ik heb me nooit zorgen gemaakt. Ik weet dat ik er sterker uit kom, want ik voel dat ik nu meer mogelijkheden heb", besluit de jonge verdediger.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.