Baseggio mag opkrassen

DONDERDAG, 18 MEI 2006, 10:14 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

De dagen van Walter Baseggio in het Astridpark lijken geteld. "Bij de uitbouw van ons elftal voor volgend jaar houden we geen rekening met Baseggio. Een terugkeer is dus niet echt aangewezen voor hem", bekende Van Holsbeeck.


"We moeten ook rekening houden met zijn toekomst. Dus lijkt het ons beter dat hij naar een andere club vertrekt", vertelde de manager van Anderlecht. Waar de Rode Duivel naartoe trekt, blijft nog een open vraag. "Treviso heeft allicht niet de financiële middelen om Baseggio aan te trekken", aldus Van Holsbeeck. Over een mogelijke transfer naar Standard blijft de manager mysterieus. "Het is best mogelijk dat Roger Vanden Stock en Luciano D'Onofrio al eens over Walter gepraat hebben", blijft hij oppervlakkig.

Baseggio zelf ziet de toekomst nog rooskleurig tegemoet. "Ik vertrek straks bij Treviso met de idee dat ik naar Anderlecht terugkeer. Zetterberg ziet me als zijn opvolger, wat bewijst dat hij me goed kent. Ik ben sterker geworden, dus ik zal dubbel gemotiveerd zijn volgend seizoen", aldus Baseggio.

En wat indien hij verkast naar Standard? "Dat is een even mooie club als Anderlecht", reageert de middenvelder. "Niemand kan er zo het vuur in jagen als de fans van Standard."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.