Tihinen: "Ik zal België enorm missen"

DONDERDAG, 4 MEI 2006, 12:31 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Aan het afscheid van Pär Zetterberg werd al heel wat aandacht besteed, maar ook voor Hannu Tihinen wordt het morgen een heel speciale wedstrijd. Hij speelt zijn laatste wedstrijd in paarswitte loondienst.


"Na de wedstrijd zal ik heel emotioneel zijn", aldus de Fin. "Het is normaal dat ik me raar zal voelen, ik heb hier heel wat mooie momenten meegemaakt. Daar kan ik niet onverstoorbaar bij blijven. Ik zal België enorm missen. Ik hou van de mensen en van de stripverhalen hier. Ook de mensen bij Anderlecht zal ik missen. Natuurlijk keer ik nog terug. Ik wil mijn twee zoontjes later het land tonen waar ze geboren zijn", beweert Tihinen.

"De titel zou een heel mooi afscheid zijn. Het moet gewoon lukken, ik denk zelfs niet aan een rampscenario. Mijn grootste ontgoocheling bij Anderlecht? Dat ik de Beker van België nooit gewonnen heb", besluit de sterke verdediger.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.