Baseggio: is er een akkoord met Treviso?

DINSDAG, 10 JANUARI 2006, 11:09 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Treviso of Twente? Dat zijn de opties van Baseggio. Volgens de kranten zou Baseggio zelfs al een mondeling akkoord bereikt hebben met de hekkensluiter in Italië. Baseggio zou voor 6 maanden naar Treviso gaan, met optie tot aankoop


Op clubniveau is de zaak nog niet rond. "Ik verwacht een doorbraak binnen de 48 uur", zegt manager Van Holsbeeck die het helemaal verkorven heeft bij Baseggio. "Hij is bedankt voor zijn kritiek. Meer dan 20 jaar speel ik hier en nog krijg ik geen respect", zegt de middenvelder.

Maar ook FC Twente ligt nog op de loer. In tegenstelling tot wat er in de kranten te lezen is, zou Walt een overgang naar Nederland best wel zien ziten.

"Momenteel staan ze pas 12e, maar in principe zijn ze na Ajax, PSV en Feyenoord een subtopper. Het zou goed zijn om daar, net als Van de Paar destijds, mijn carrière een nieuw elan te geven. Ik neem de tijd, de markt blijft open tot eind januari", zei hij onlangs.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.