Baseggio gegeerd in Nederland - UPDATE

MAANDAG, 9 JANUARI 2006, 10:39 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Naast het Italiaanse Treviso en Heracles uit de Nederlandse Eredivisie is nog een andere Nederlandse club geïnteresseerd in Walter Baseggio. FC Twente sprak onlangs met Anderlecht over een overgang van de middenvelder.


De gesprekken met Anderlecht bevinden zich nog in de beginfase, zo beweert Johan Plageman, algemeen directeur van Twente. Toch is hij vol lof over de middenvelder van Anderlecht. "Baseggio is een speler die links op het middenveld kan worden uitgespeeld. Het is een controlerende voetballer, met vooral een goede linkervoet. Wij willen deze week met Anderlecht verderpraten over een eventuele overname van Baseggio."

Manager Herman Van Holsbeeck zit ondertussen wel verveeld met de zaak-Baseggio. "Momenteel zijn alle partijen verliezers", beweert hij. "De beste oplossing lijkt me dat Walter enkele maanden ergens anders voetbalt. Dat zou voor hem en ons niet slecht zijn."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.