Verlaat ook Ehret Anderlecht?

DINSDAG, 3 JANUARI 2006, 09:43 - FranzFerdinand
Anderlecht-Online No Image Found

De Franse linkermiddenvelder Fabrice Ehret zou concrete interesse genieten van een totnogtoe onbekende ploeg, en reist daarom hoogstwaarschijnlijk deze morgen niet af naar het Spaanse La Manga, waar de winterstage plaatsvind.


Vandaag praat Herman Van Holsbeeck met de manager van de Fransman om het aanbod van de niet nader genoemde club te bespreken, als het bod wordt aanvaard, moet de speler ook in de besprekeningen betrokken worden, en daarom was het waarschijnlijk dat hij de trip naar Spanje niet meemaakt.

Zoals eerder gemeld zijn de transfers van Nenad Jestrovic en Tristan Peersman bijna volledig afgerond, en zij reizen dus ook niet mee naar spanje. Opmerkelijk was wel dat beide spelers gisteren nog rondliepen op de club. Peersman trainde zelfs nog mee, voor de laatste keer in de paars-witte outfit. Ook de transfer van Anatoli Gerk naar het Nederlandse Twente was bijna afgerond. Franky Vercauteren wenste hem alvast het allerbeste.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.