Jestrovic moet beslissen

WOENSDAG, 28 DECEMBER 2005, 11:07 - FranzFerdinand
Anderlecht-Online No Image Found

Nenad Jestrovic moet voor donderdag aan het clubbestuur van Anderlecht laten weten naar welke club hij wil. Maar na het Spaanse Betis Sevilla, en Al-Ain uit Dubai, zouden er ook nog andere geïnteresseerden voor de spits zijn.


De Franse topploegen Marseille en Auxerre, waar ook onze landgenoot Luigi Pieroni speelt, zouden namelijk ook geïnteresseerd zijn in de Serviër. Dit nieuws werd bekengemaakt door Jestrovic' zaakwaarnemer.

Ondanks zijn negatieve status in Brussel zijn er dus toch enkele ploegen bereid om de voormalige topschutter in de Belgische competitie aan te trekken. Voor donderdag moet Maikel zijn keuze maken, zodat Anderlecht zijn transfersom nog zou kunnen gebruiken op de transfermarkt. Als die keuze AJ Auxerre zou worden, zou de Zuid-Franse club de Belgische topschutters van de voorbije twee seizoenen (in 2004 Pieroni en in 2005 Jestrovic) in zijn rangen hebben. Zelf meldde Jestrovic dat ook een club uit Moskou interesse zou hebben, en die interesse eerstdaags openbaar zou maken.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.