Peersman naar Willem II

ZATERDAG, 24 DECEMBER 2005, 15:26 - FranzFerdinand
Anderlecht-Online No Image Found

De transfer van Tristan Peersman naar Willem II is definitief beklonken. Komende dinsdag zet hij, na de medische testen, zijn handtekening onder een contract dat hem voor de komende 2.5 jaar aan de Nederlands staartploeg bindt.


De 26-jarige doelman was slechts vierde in de keepershiërarchie bij Anderlecht, en was al een tijdje opzoek naar een geschikte club. Westerlo en het Engelse Stoke City werden genoemd, maar de Belgische eersteklasser en de ploeg van ex-Anderlecht coach Johan Boskamp haakten af na het horen van de hoge looneisen van Peersman. Nu vonden Peersman en Anderlecht dus een ploeg bereid om de doelman over te nemen. Bij Willem II, dat onderaan de Nederlandse eerste klasse bengelt, zal Peersman twee en een half jaar de strijd om een basisplek aangaan met onder andere Oscar Moens. Na de medische testen van komende dinsdag zal Peersman zijn handtekening onder het contract zetten.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.