Jestrovic en Gerk weg - Hasi en Peersman twijfelen

VRIJDAG, 23 DECEMBER 2005, 10:44 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

"Nenad Jestrovic verlaat RSC Anderlecht en begint een Arabisch avontuur." Dat zeggen enkele Belgische kranten. Hij zou dinsdag een contract tekenen voor twee jaar en woensdag al vertrekken naar de Emiraten.


Zijn advocaat Laurent Denis bereikte donderdag een mondeling akkoord met de club Al Ain. De topscorer van vorig seizoen, in de zomer nog 3 miljoen euro waard, zou nu nog geen miljoen kosten.

Maar volgens de media ligt Jestrovic zelf nog dwars omdat hij liever nog een paar jaar in Europa zou spelen. Maar Al Ain dringt aan. Anderlecht wil pas officiëel bevestigen als er iets op papier staat.

Wat wel zo goed als vaststaat, is dat Anatoli Gerk eerstdaags naar Twente verhuist. De Russische spits, die op een zijspoor was geraakt, verlaat Anderlecht definitief.

Ook Besnik Hasi staat in de belangstelling van Twente. Maar de Albanese middenvelder heeft met zijn ex-club Genk en Lokeren nog twee interessante alternatieven.

En de uitverkoop blijft duren. Tristan Peersman tekent zo goed als zeker bij Willem II. De deal was donderdag bijna rond, maar de doelman vroeg toch nog wat bedenktijd.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.