Vanden Borre is positief

DINSDAG, 13 DECEMBER 2005, 15:49 - Catootje
Anderlecht-Online No Image Found

Anthony Vanden Borre praat voor het eerst weer na zijn vervanging tegen Zulte-Waregem. De speler leek serieus aangeslagen en zit momenteel in een dipje, maar ziet de toekomst rooskleurig in.


"Ik kom hier wel uit", zegt Vanden Borre. "Hoe? Met een wereldmatch tegen Standard."

Verder vertelde hij nog dat hij vooral kwaad en ontgoocheld was in zichzelf. Niets lukte hem zaterdag, slechte passes, verkeerde controles, noem maar op.

Over zijn vervanging zei hij het volgende: "Bij mijn vervanging werd het me allemaal even te veel, ja."

"Laten we van deze zaak geen drama maken. Ik had zaterdag een baaldag. Punt. En ik ben een mens van vlees en bloed. Ik heb een hart én gevoelens. Ik vrees dat velen een verkeerd beeld van me hebben. Dat ze me zien als iemand die zich nergens wat van aantrekt. Dat is dus niet zo."

Vincent Kompany steunde zijn vriend Vanden Borre. Anthony moet zich zijn wanprestatie voraal niet te fel aantrekken. Dit is een levensles waar hij alleen maar sterker van zal worden. Zodra zijn onmiskenbare talent weer rendeert, zal hij deze emotionele dip snel vergeten zijn."

"Dat hij zaterdag zo geraakt was, is een goed teken. "Het bewijst dat hij maar gelukkig is wanneer hij z'n allerbeste niveau haalt. Harde bolster, blanke pit. Zo is Anthony."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.