De soap Baseggio: nu ook Lecce en Almelo

DONDERDAG, 8 DECEMBER 2005, 00:11 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Ondanks het vorige bericht omtrend Baseggio en de mogelijke transfert naar Charleroi, zijn er nu nog 2 clubs op de voorgrond getreden die interesse zouden hebben in de middenvelder.


Zo zou het Italiaanse Lecce Walter Baseggio al op verschillende tapes gezien hebben en zijn ze hem ook komen scouten tijdens de wedstrijd tegen Real Betis van dinsdag.

Volgens de Nederlands pers zouden Anderlecht en Heracles het eens zijn geworden over een verhuur van Walter Baseggio aan Heracles Almelo. De speler zelf moet er nog zien uit te komen met de club. Binnenkort heeft de middenvelder een gesprek met trainer Peter Bosz. "Heracles Almelo heeft met Anderlecht overeenstemming bereikt over de huur van Walter Baseggio, na de winterstop. De club moet er alleen met de 26-jarige speler zelf nog zien uit te komen.

Trainer Peter Bosz heeft al een eerste gesprek met de middenvelder gevoerd. 'Ik hoop hem te kunnen overtuigen dat het voor zijn carriere goed is als hij een tijdje in Nederland komt spelen', aldus Bosz.

Dit verhaal wordt ongetwijfeld vervolgd...




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.