Overzicht van alle geblesseerden

DONDERDAG, 16 OKTOBER 2003, 09:13 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Ki-Hyeon Séol: Men heeft geprobeerd om de ingreep nog uit te stellen tot aan de winterstop maar zonder succes. Hij zal donderdag geopereerd worden voor een probleem aan de meniscus. Zijn terugkeer zo binnen 4 à 5 weken.

Hannu Tihinen: Hij heeft woensdag ochtend geprobeerd om met de groep mee te trainen. Broos hoopt hem bij de reserven te kunnen opstellen. Zijn blessure aan de quadriceps hindert hem echter nog. Hij zal al zeker niet tegen Charleroi spelen en is ook (hoogstwaarschijnlijk) onzeker voor de match in de CL tegen Celtic. Er zou een klein mirakel moeten gebeuren om hem tijdig fit te krijgen. De staf zal dit weekend een beslissing nemen. Zijn terugkeer is voorzien voor binnen een week.

Christian Wilhelmsson: Met Wilhemsson gaat het al veel beter. Zijn knieblessure is volledig genezen. Hij speelt op dit moment met de reserven en zal op de bank zitten tegen Charleroi. Verwacht wordt dat hij tegen Celtic terug op het veld staat.

Oleg Iachtchouk: Oleg is een kwessuregevoelige speler waardoor het moeilijk is op hem te kunnen rekenen. Hij blijft achtervolgd worden door aanhoudende blessures. Hij begint maandag weer met lopen zodat hij hopelijk binnen een vijftiental dag terug kan aansluiten.

Clayton Zane: Voor de Australiër komt er eindelijk een einde aan de lange lijdensweg. Hij heeft drie matchen met de reserven gespeeld en traint gewoon met de groep mee. Hij werd in november geopereerd en heeft al 6 maand niet meer gespeeld. Hij mist het ritme en heeft ook nog last van zware benen. Hij moet nog veel trainen maar kan binnen een maand opgesteld worden.

Junior: Hij volgt heel goed zijn programma en werd zelfs al opgeroepen voor het de Nationale Beloften, ook al is de staf daar niet blij mee. Hij zal 1 à 2 matchen met de reserven spelen en keert binnen 5 dagen terug in de spotlights.

Vanderhaeghe Yves is klaar en zal morgen zijn opwachting maken. Hij heeft zeer slechte matchen gespeeld bij de reserven maar tegen Brugge heeft hij zijn niveau terug gevonden. Dit is wel het moment om hem te doen terugkeren, vooral omdat Hasi sinds juli nog geen enkele match rust heeft gekregen.

Lovré: Bij Goran Lovré loopt alles naar wens, hij volgt zijn schema goed. Hij loopt niet voorop maar ligt ook niet achter op schema. Hij fietst nu veel om zijn knie soepel te maken. Hij wordt pas in februari 2004 terug op het veld verwacht.

Jestrovic: Met Jestrovic gaat het heel goed. Dr Martens heeft bevestigd dat hij voor ligt op zijn schema en zal normaalgezien vlugger terugkomen dan verwacht: januari 2004.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.