Nenad Jestrovic waarschijnlijk voor de rechtbank

DINSDAG, 8 NOVEMBER 2005, 22:00 - Catootje
Anderlecht-Online No Image Found

Dinsdag kreeg Nenad te horen dat het Brusselse parket de raadkamer heeft gevraagd om hem door te verwijzen naar de correctionele rechtbank.


De Servische spits van Anderlecht wordt beschuldigd van schriftvervalsing, gebruik van valse stukken, inbraak, poging tot oplichting van de verzekering en bendevorming.

De hoofdreden hiervoor is de homejacking bij Maikel op 17 november 2003. De homejackers gingen er tocn vandoor met juwelen, merkkledij en Jestro zijn Mercedes. Meer dan een jaar later werd de wagen teruggevonden in Spanje.

De rechtbank vermoed dat de Serviër de inbrekers kende en zelfs hielp om de inbraak te vergemakkelijken en zo de verzekering op te lichten.

Op 15 november oordeelt de raadkamer of Jestrovic effectief voor de correctionele rechtbank moet verschijnen.

Vanuit het Anderlechtkamp is er weinig reactie. "Anderlecht wil zich niet inlaten met een privé-zaak en wenst geen commentaar te geven, zolang de raadkamer geen beslissing heeft genomen", zegt de Brusselse club.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.