Juhasz voelt zich al heel goed in Brussel

VRIJDAG, 4 NOVEMBER 2005, 18:29 - Junior
Anderlecht-Online No Image Found

Roland Juhasz voelt zich al kiplekker in Brussel en is volop Frans aan het leren. Dat vertelde hij in een interview. Enkele flarden uit dat interview vindt u hier.


"Ik had wat schrik toen ik Hongarije verliet want ik wist niet precies waar ik zou terechtkomen en hoe ik zou onthaald worden. Na twee maanden zijn mijn twijfels volledig verdwenen. Ik voel me hier thuis. Ik krijg ook hulp van mijn manager die Brussel goed kent omdat hij hier de helft van de tijd woont. Hij neemt me vaak mee naar kleine gezellige restaurants. Daardoor heb ik ook al ontdekt dat ik graag escargots eet maar niet graag mosselen."

Juhasz startte - na zes weken langs de zijlijn te moeten volgen met een voetbreuk - in de basis tegen Liverpool. "Ik was aangenaam verrast", aldus de speler. "Maar ik voelde wel dat de trainer dat van plan was. Hij had ook gezien hoeveel ik had getraind. Ik had niet echt een tekort aan ritme, enkel op het einde van de wedstrijd voelde ik dat ik toch verschillende weken aan de kant was gebleven."

Juhasz over de sfeer in Liverpool : "Ik was niet zozeer onder de indruk van de Liverpool-supporters maar wel van die van Anderlecht. Ik had niet verwacht dat zoveel fans de verplaatsing zouden meemaken. Zoiets had ik nog nooit eerder gezien."

"Toen ik hier tekende, wist ik wat ik deed. Anderlecht heeft dan misschien nog geen punten gehaald in Europa, in België is het de top. Herman Van Holsbeeck vertelde dat ik een transfer voor de toekomst was. Het klopt dat ik niet echt had gedacht dat ik al meteen in de Champions League tegen Chelsea en Liverpool zou mogen spelen. Iedereen droomt ervan zo'n wedstrijden te kunnen spelen. Maar ik weet dat ik nog een lange weg af te leggen heb. Na de CL zou ik nu ook graag eens aantreden in de Belgische competitie."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.