Broos reageert op de kritiek na zondag

DINSDAG, 7 OKTOBER 2003, 14:26 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-trainer Hugo Broos is niet te spreken over de kritiek aan zijn adres na de topper van zondag tegen Club Brugge. "Ze lullen maar", zegt hij in de kranten.



Broos werd zondag verweten Zetterberg te vroeg ingebracht te hebben voor de sterk spelende Mornar. "Op het middenveld werden we overspeeld. Dus haalde ik er een spits af en vroeg Zetterberg samen met Baseggio vóór Hasi te spelen. En zo herstelden we ook het evenwicht."
"Ik neem mijn beslissingen en wie ze niet aanvaardt, pech. Ik hoef me tegenover niemand te verdedigen. Ik doe geen toegevingen meer, tegenover niemand."

"Of de wissel terecht was? Dat is een moeilijke vraag", vindt Anderlecht-preses Roger Vanden Stock. Ook het bestuur van Anderlecht stelt zich dus vragen over de keuzes van Broos.
"Het had beter gekund, maar tegen Club hield Verlinden ons van de zege. Maar wie had gedacht dat we na acht matchen zeven punten meer zouden hebben dan Club?", vraagt de voorzitter zich af.
"Als het bestuur zich vragen stelt, moeten die mensen de beleefdheid hebben dat tegen mij te zeggen en niet tussen neus en lippen tegen anderen", reageert coach Hugo Broos.
(HLN - TT)



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.