Liverpool actief op transfermarkt

DINSDAG, 30 AUGUSTUS 2005, 14:47 - Maarten
Anderlecht-Online No Image Found

Liverpool, één van de tegenstanders in groep G van de Champions League, is nog druk op zoek naar versterking vlak voor het sluiten van de transfermarkt. Vooral in de verdediging willen de Reds nog iemand aantrekken.


Na de interesse in Wilfred Bouma (PSV) en Philiphe Mexes (AS Roma) heeft Liverpool een bod uitgebracht op de Italiaanse international Daniël Bonera. Er zou een bod uitgebracht zijn van 4 miljoen Pond.

Daarnaast zou Liverpool aan de mouw trekken van Nobby Solano van Aston Villa. De Chileen is een vleugelspeler en een vaste waarde in het Chileense nationale elftal.

Goed nieuws voor Anderlecht is dat Djibril Cissé Liverpool wel eens voor Marseille zou kunnen ruilen. De Franse spits kon na een beenbreuk in oktober vorig jaar nooit echt doorbreken in Engeland en zou voor 1 seizoen uitgeleend worden aan de Zuid-Franse topclub. Volgens coach Rafael Benitez past Cissé niet in het systeem waar Fernando Morientes een basisplaats heeft. Of Cissé Liverpool nog steeds mag verlaten is nog niet duidelijk. Liverpool verkocht onlangs al Milan Baros aan Aston Villa en slaagde er niet in Dirk Kuyt of Michael Owen naar Anfield Road te halen.

Op 1 september, bij het sluiten van de Europese transfermarkt, weten we meer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.