Update: Inbraak verpest CL-feest

DONDERDAG, 25 AUGUSTUS 2005, 11:34 - Fredoo
Anderlecht-Online No Image Found

De trip naar Praag heeft voor Anderlecht een zure nasmaak gekregen. Er is namelijk ingebroken in de kleedkamer van de Brusselaars, tijdens de partij.


"Dit is een schande voor de organisatie van Slavia", zei Vercauteren op Sporza Radio. "Wellicht is er net voor de rust iemand in de kleedkamer geweest, die overigens gesloten was. Maar we konden dat niet tegen de jongens zeggen. Er was een belangrijke match aan de gang."

"Portefeuilles, visa, paspoorten, juwelen, allemaal weg. Dat is erg voor de jongens. Plus: we moeten hier ook nog wegraken, hé, zonder die papieren."

Van zowat alle spelers van Anderlecht werd er wel iets gestolen. Zetterberg, Serhat en Jestrovic lijken de grootste slachtoffers te zijn van de inbraak.

Jestrovic werd 1.500 euro lichter gemaakt, weet Het Nieuwsblad. Daarnaast werden ook zijn horloge, gsm, juwelen, trouwring en computer gestolen. Zelfde verhaal bij Serhat: hij verloor ook nog zijn identiteitskaart en bankkaarten.

De dieven ging zelfs aan de haal met de insulinespuiten van Zetterberg. Voorts werden zijn juwelen, gsm, horloge en Visa-kaart gestolen. Zetterberg en Goor vonden ook hun rijbewijs niet terug.

De Man: 500 euro
Deschacht: gsm, mp3-speler
Jestrovic: Breitling-horloge, juwelen, trouwring, gsm, computer, 1.500 euro
Goor: gsm, horloge, Visa, rijbewijs
Hasi: geld
Kompany: mp3-speler
Mpenza: identiteitskaart, horloge, Visa
Proto: Louis Vuitton-zak, 400 euro, bankkaart, identiteitskaart
Serhat: Louis Vuitton-zak, Playstation, horloge, Visa, Mastercard, geld, identiteitskaart
Vanden Borre: mp3-speler, geld, gsm
Vanderhaeghe: Breitling-horloge, gsm
Wilhelmsson: Sony-computer, Rolex, gsm
Zetterberg: juwelen, gsm, Visa, identiteitskaart, horloge, insulinespuiten
Zewlakow: Rolex, gsm, mp3-speler



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.