Wie komt Anderlecht versterken?

WOENSDAG, 24 AUGUSTUS 2005, 13:57 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Als Anderlecht doorstoot naar dee Champions League, wordt er werk gemaakt van enkele versterkingen. Paars-wit lijkt vooral op zoek naar een verdediger en een spits. Hier zijn enkele kandidaten.


Martin Skrtel: Deze sterke verdediger draagt de voorkeur weg van het Anderlecht-bestuur. De 20-jarige Slovaak speelt voor Zenit Sint-Petersburg, maar dat lijkt niet geneigd hem te laten gaan.

Roland Juhasz: Het ziet er naar uit dat Anderlecht nu voluit zijn pijlen zal richten op deze Hongaarse international als versterking voor het hart van de verdediging. Deze 22-jarige verdediger speelt voor MTK Boedapest en Anderlecht deed voordien al een bod op hem.

Roman Bednar: Deze spits speelt voor het Schotse Hearts, waar hij dit seizoen al twee keer scoorde in vier wedstrijden. Bednar is een sterke aanvaller die 1,90 meter is en 84 kg weegt.

Ivica Mornar: Mornar speelde al voor Anderlecht, maar vertrok naar het Engelse Portsmouth. Nu is de Kroaat na een mislukt avontuur op zoek naar een nieuwe club, en bood zich al met hangende pootjes aan bij Anderlecht. Maar de Brusselaars lijken hier niet op in te gaan. Mornar schermt ook met interesse van Club Brugge en Racing Genk.

Carsten Jancker: De ex-spits van Bayern München en Udinese bood eveneens zijn diensten aan in het Astridpark. Maar ook hier lijken de Brusselaars weinig belang aan te hechten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.