Akin meteen topschutter: "We kennen zijn kwaliteiten"

ZONDAG, 7 AUGUSTUS 2005, 13:05 - RSCA Skater
Anderlecht-Online No Image Found

Serhat Akin heeft al bij zijn eerste competitiewedstrijd op Belgische bodem indruk gemaakt. Hij scoorde 2 doelpunten en is daardoor meteen topschutter.


Anderlecht-coach Vercauteren kent de kwaliteiten van Akin en hoopt een keer met Mpenza, Jestrovic, Akin en Wilhelmsson aan de aftrap te kunnen verschijnen.

"Serhat Akin had al veel getoond in de voorbereiding maar werd wat tegengehouden door een blessure. Voor de rest was hij misschien wat ongeduldig. We zijn met 4 spitsen voor 3 plaatsen en dan moet je af en toe eens op de bank zitten. We kennen de kwaliteiten van Akin", aldus Vercauteren.

"Ik hoop dat we ooit een keer kunnen spelen met Mpenza, Jestrovic, Wilhemsson en Akin. Als we zo kunnen starten, kunnen we een aantal zaken betreffende het evenwicht in de ploeg, de balrecuperatie oplossen. Het zal niet zo evident zijn, het zal niet in veel wedstrijden kunnen gebeuren maar het temperament moet er alleszins zijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.