Poll: De vervanger van Defour

DINSDAG, 4 NOVEMBER 2014, 00:59 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

In onze webpoll vroegen we wie volgens jullie Steven Defour moet vervangen tegen Arsenal. 36 procent koos voor Dennis Praet, 30 voor Sacha Kljestan en twintig voor Leander Dendoncker. Samuel Bastien moest het met zeven stellen.


De kans is groot dat Besnik Hasi vanavond opnieuw in een 4-3-3 aantreedt. Naast Praet en Youri Tielemans is er dus nog een derde speler nodig. Hiervoor zijn er een heel aantal opties, maar elke speler lijkt wel met een probleem te zitten.

Kljestan is totaal uit vorm en het zelfvertrouwen van Dendoncker kreeg de afgelopen weken een serieuze knauw. Drie tegendoelpunten in twee invalbeurten van een slordige twintig minuten zijn niet meteen een boost voor je geloof in eigen kunnen. Samuel Bastien speelde nog geen minuut en het Emirates Stadium lijkt ons niet meteen het ideale decor om te debuteren.

Aangezien met tien starten ook niet bepaald verstandig zou zijn, zal er toch iemand moeten spelen. In Extra-time viel de naam van Anthony Vanden Borre en zelf denken wij ook nog aan Andy Najar, die vorig seizoen een paar degelijke matchen speelde centraal op het middenveld.

Welke keuze maakt Besnik Hasi? Volg het hier de komende uren allemaal.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.