Anderlecht op zoek naar ervaren spelers

MAANDAG, 23 JUNI 2014, 14:46 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Vandaag vond in Neerpede de eerste open training van het seizoen plaats. De pers was massaal aanwezig en werd te woord gestaan door Herman Van Holsbeeck en trainer Besik Hasi. Die laatste verwacht binnenkort inkomende transfers.


Om voor die inkomende transfers te zorgen, heeft Herman Van Holsbeeck alvast een enveloppe gekregen van het bestuur. Paars-wit wat financiële ademruimte door de verkoop van Cheikhou Kouyaté en Massimo Bruno. "Ik zal die enveloppe ook gebruiken"quot;, aldus de manager tegenover de pers.

Hasi verwacht alvast enkele ervaren spelers ter vervanging van Kouyaté en Bruno. "Ik wil nu dat de gaten die zij achterlaten, opgevuld worden. Het bestuur weet exact wat ik wil", klonk het duidelijk.

Of Guillaume Gillet vertrekt, is nog niet duidelijk. De speler wil niet per sé weg. "Guillaume heeft trouwens ook aangegeven dat hij wil vechten om te blijven", reageert Van Holsbeeck op de berichten omtrent een overgang naar Metz. De Franse club wilde de speler huren, maar dat zag Anderlecht niet zitten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.