Manager Wasilewski denkt aan terugkeer

DINSDAG, 25 FEBRUARI 2014, 08:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens zijn manager Michel Thiry is het niet uitgesloten dat Marcin Wasilewski volgend seizoen opnieuw voor Anderlecht speelt. Hij sprak hierover zelfs al met Herman Van Holsbeeck. "Ik heb de deur geopend, we zien wel wat volgt."


Na 6,5 jaar bij Anderlecht werd het contract van Wasilewski afgelopen zomer niet meer verlengd. Begin september tekende hij voor één seizoen bij Leicester in de Engelse tweede afdeling. Daar is de Pool met veertien basisplaatsen en vijf invalbeurten aan een erg degelijk seizoen bezig. Leicester staat momenteel op kop, maar de kans lijkt klein dat er bij promotie naar de Premier League nog plaats is voor Wasilewski, die in juni 34 jaar wordt.

Vorige dinsdag was Wasilewski's manager Thiry in Neerpede en daar sprak hij onder meer met Herman Van Holsbeeck. "We spraken onder meer over een terugkeer van Marcin naar de club van zijn hart", aldus Thiry. "quot;Herman antwoordde me dat in voetbal alles mogelijk is en informeerde ook naar de financiële voorwaarden. Ik heb de deur geopend, we zien wel hoe het dossier evolueert."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.