Praet: "Te vroeg om titelhoop op te geven"

MAANDAG, 24 FEBRUARI 2014, 09:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Door de ziekte van Ronald Vargas stond Dennis Praet tegen Lokeren in de basis. "Ik had veel zin en ben best tevreden over mijn wedstrijd", zegt hij. "Maar natuurlijk is het collectief het belangrijkste en we hebben verloren."


Ondanks de nederlaag zag Praet toch enkele lichtpuntjes. "Tegen Bergen leek niet iedereen zich volledig te geven, in Lokeren zagen we een Anderlecht dat er echt voor ging", aldus de middenvelder in La Dernière Heure. "We waren zeker zo goed als Lokeren, maar het tweede doelpunt heeft ons de benen afgesneden. We hadden hier zeker een punt kunnen halen."

Dat ook Standard dit weekend zou verliezen, wist Praet vrijdag nog niet. Dit belette hem echter niet om het geloof in een nieuwe landstitel levend te houden. "Als we de play-offs goed beginnen, kunnen we hen onder druk zetten. Bovendien moeten we twee keer tegen hen spelen. We beginnen de play-offs dan wel niet als favoriet, maar het is te vroeg om de hoop al op te geven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.