Overzicht uitgeleende spelers

ZONDAG, 9 FEBRUARI 2014, 08:56 - Michaël

Feyenoord, de club van Samuel Armenteros, kwam zaterdag in actie tegen NEC. Armenteros was er niet bij wegens ziekte. Zijn club won wel met overduidelijke 5-1 cijfers.

Jordan Lukaku was er met Oostende niet bij tegen Gent, dit wegens blessure. Fernando Canesin daarentegen wel en werd pas in de 82ste minuut vervangen. De kustploeg speelde 0-0 tegen Gent en is zo praktisch zeker van behoud in eerste klasse.

Michaël Heylen kwam gisteren tegen Anderlecht in actie. Hij stond 90 minuten lang in de basis en zag een 2-0 voorsprong omgezet worden in een 2-2 gelijkspel.

Dalibor Veselinovic heeft al geruime tijd een vaste plek in de basis, ook nu tegen Cercle Brugge was hij van de partij. Het werd een doelpuntenloos duel: 0-0.

Zulte Waregem, waar Mehdi Tarfi ondergebracht is, komt vandaag pas in actie tegen Standard.

Nathan Kabasele stond 90 minuten lang op het veld tegen FC Oss. Ook daar eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel.

Helmond Sport, de ploeg van Andreas Luckermans, komt pas maandag om 20 uur in actie tegen Jong PSV.