Trainerskandidaturen blijven binnenstromen

ZATERDAG, 8 FEBRUARI 2014, 10:50 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Na Paulo Sousa zou de directie nog verschillende kandidaturen ontvangen hebben, waaronder die die van Enzo Scifo en Fabrizio Ravanelli. Maar ook Martin Jol en d'Eric Gerets worden genoemd.


Enzo Scifo is natuurlijk geen onbekende in het Astridpark. Hij speelde van 1983 tot 1987 bij paars-wit en nadien nog eens van 1997 tot 2000. Hij trainde Charleroi, Tubeke, Moeskroen en ook Bergen.

Fabrizio Ravanelli is een voormalig Italiaanse voetballer. Na zijn actieve loopbaan ging Ravanelli aan de slag als trainer, eerst bij de jeugdafdeling van Juventus, vanaf 2013 als hoofdcoach van de Franse eersteklasser AC Ajaccio. Daar werd hij op 2 november 2013 ontslagen na de thuisnederlaag tegen Valenciennes FC (1-3).

Martin Jol is een Nederlandse voetbaltrainer en voormalig voetballer. Momenteel zit hij zonder club na zijn ontslag bij Fulham FC in december 2013. Hij trainde onder meer Ajax, Hamburger SV en Tottenham Hotspur.

Eric Gerets, het is niet de eerste keer dat zijn naam genoemd wordt bij paars-wit. Hier zal het probleem weleens zijn looneisen kunnen zijn want Gerits is zeker niet de goedkoopste.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.