"Iets rechtzetten tegenover coach en fans"

DONDERDAG, 6 FEBRUARI 2014, 19:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de nederlaag tegen Lierse spaarden pers en publiek hun kritiek aan het adres van John van den Brom niet. Voor aanvoerder Guillaume Gillet ligt de schuld echter niet bij de coach. "De groep staat echt nog achter hem."


Volgens Gillet voelde Van den Brom de bui al hangen tijdens de opwarming. "Iedereen stond te slapen. Hij probeerde het nog recht te zetten, maar dat lukte dus niet", aldus Gillet vanmiddag op een persconferentie in de aanloop van het duel van morgen tegen Kortrijk. "Deze week heeft hij de vinger op de wonde gelegd en er waren er veel nodig."

Volgens Gillet geniet Van den Brom nog steeds de steun van de spelersgroep. "Dat zag je bij het doelpunt van N'Sakala tegen Brugge. Hij liep toen meteen naar de coach en betrok iedereen bij de viering", aldus Gillet. "Kortrijk morgen wordt een belangrijke match. Dan moeten we iets rechtzetten. Tegenover onze trainer en onze supporters."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.