Overzicht verhuurde spelers

MAANDAG, 3 FEBRUARI 2014, 09:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een week waarin gespeculeerd werd over een vervroegde terugkeer naar Anderlecht, stond Samuel Armenteros vrijdag nog eens in de basis. Met Feyenoord speelde hij 1-1 gelijk tegen Vitesse, maar na 64 minuten werd hij gewisseld.


KV Oostende ging met 0-1 winnen in Charleroi en Fernando Canesin speelde net als woensdag in de beker een erg sterke wedstrijd. Na 78 minuten mocht hij gaan rusten. Jordan Lukaku is nog steeds geblesseerd en Fede Vico was nog niet speelgerechtigd.

In een onderling duel speelden Dalibor Veselinovic (Waasland-Beveren) en Michaël Heylen (KV Kortrijk) 1-1 gelijk. Beiden speelden de volledige wedstrijd.

Mehdi Tarfi moest vanop de tribune toekijken hoe Zulte Waregem een punt pakte tegen Lokeren (1-1).

In de Nederlandse eerste divisie verloor De Graafschap met 0-1 tegen Fortuna Sittard. Nathan Kabasele speelde de hele partij. Halfweg de eerste helft kreeg hij een prima kans, maar zijn schot werd gekeerd door de doelman. De 20-jarige spits kreeg ook een gele kaart. De Graafschap verloor in januari spitsen Piotr Parzyszek en Anco Jansen, wat goed nieuws is voor de speelkansen van Kabasele.

Andreas Luckermans kon met Helmond Sport wel winnen. Tegen Excelsior werd het 2-1. Luckermans werd na 63 minuten naar de kant gehaald en speelde volgens de website van Helmond als linksbuiten een erg matige wedstrijd.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.