Dury: "Hazard blijft bij Zulte Waregem"

DINSDAG, 7 JANUARI 2014, 18:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vanop het trainingskamp in Spanje heeft Zulte Waregem-coach Franky Dury uitleg gegeven over de transfersoap rond Thorgan Hazard. "Thorgan blijft bij ons", is Dury duidelijk. "Anderlecht zou trouwens geen stap vooruit zijn."


"De transferverhalen duren nu al twee weken", zo begon Dury. "Ik wil nogmaals benadrukken dat Zulte Waregem een sluitende overeenkomst heeft met Chelsea. We hebben ook contact opgenomen met Chelsea en daar bevestigt men dat ze zeer tevreden zijn over de ontwikkeling van Thorgan bij Zulte Waregem."

Op de vraag of Dury honderd procent zeker is dat Hazard tot juni aan de Gaverbeek blijft, kon hij niet positief antwoorden. "Neen, maar dat kan ik ook niet als je me die vraag stelt over Sammy Bossut of eender welke speler. Maar ik denk het wel."

Dury vindt overigens niet dat Anderlecht een stap vooruit zou zijn voor Hazard. "In de competitie staan we amper drie punten achter hen. Bovendien zitten wij nog in de beker en zij niet", aldus Dury. "Ons doel is om Hazard in juni in zijn beste vorm af te leveren aan Marc Wilmots zodat die hem kan meenemen naar het WK."

Tot slot waarschuwde Dury de managers van Hazard en Anderlecht om voortaan met hem contact op te nemen en niet zomaar allerlei zaken te communiceren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.