Elites: uitslagen vriendschappelijke wedstrijden

ZATERDAG, 4 JANUARI 2014, 21:28 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De Elites kwamen zaterdag in actie tegen Gent-Zeehaven. Er stonden namelijk enkele vriendschappelijke duels geprogrammeerd. Zo kwamen de U17 uit tegen de U19 van Gent-Zeehaven. Het werd maar liefst 6-0.


Mohamed Ouahbi, trainer van de U17, trad aan met volgende opstelling: Matija Sarkic, Castro-Montes Alessio, Koobe Cools, Kevin De Jonge, Maxime Janssens, Bjorn Schoukens, Ismael Azzaoui, Dragos Cojocaru, Lorenzo Matarrese, Bryan Provoost-Likinga en Oliver Sarkic.

In de eerste helft waren het Kobe Cools en Oliver Sarkic die konden scoren.

In de tweede helft kwam er een volledig nieuwe ploeg het veld op: Yanni De Vriendt, Tony Amrani, Boris Konsiembo, Andréa Morias, Orel Mangala, Alhassane Bah, Amine Benhilal, Hens Lennard , Billal Jellal en Dodi Lukebakio Ngandoli.

Dodi Lukebakio Ngandoli liet in die 45 minuten zien dat hij de weg naar het doel kan vinden. Hij scoorde maar liefst drie keer. Billal Jellal mocht ook eens vieren.

De U15 wonnen met 3-1 van de U16. Bij de rust stond het 1-1.

Stéphane Stassin begon aan de wedstrijd met gastdoelman, Médard Munanguna, Niels Van Schepdael, Michiel De Looze, Milan Corryn, Noah Fadiga , Arno Van Keilegom, Daam Foulon, Albert Sambi Lokongo Mboya Albert, Alexis Saelemaekers en Hotman El Kababri.

Door de afwezigheid van Yarno De Nayer et Dries Leten, beiden geblesseerd, werd een gastdoelman van de Heysel opgeroepen. Het was Alexis Saelemaekers die de score opende. Gent-Zeehaven kwam op gelijke hoogte door een eigen doelpunt.

De tweede helft begon ook weer met een gans andere ploeg met onder andere Hannes Delcroix, Sieben Dewaele, Romano Moscato, Mike Trésor Ndayishimiye, Adel Bourard , Che Krabbendam en Stefan Sljuka. Het waren Mike Trésor Ndayishimiye en Adel Bourard die de 2-1 en 3-1 op het scorebord plaatsten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.