Suarez: "Ik laat m'n hoofd niet hangen"

MAANDAG, 28 OKTOBER 2013, 09:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nadat een knieblessure hem vorig seizoen kostte, ziet Matias Suarez ook deze voetbaljaargang in rook opgaan. Maar een dag nadat hij op training zijn rechterkruisband scheurde, klinkt hij strijdvaardig. "Ik kom terug."


Toen hij zaterdag op training een actie wilde maken, bleef Suarez met zijn studs in de grond zitten en voelde hij plots een helse pijn. "Ik ben toen met de kinesist naar het ziekenhuis gegaan en daar vertelde men me dat mijn kruisband gescheurd was", vertelde Suarez gisterenmiddag tegen Het Laatste Nieuws.

En dus mag Suarez een kruis maken over zijn seizoen. "Zo is het leven en ik moet ermee verder", zucht hij. "Gelukkig krijg ik veel steun, van mijn vrienden, familie en vrouw. Maar zij gaat geen leuke tijd tegemoet."

Eerstdaags, mogelijk zelfs al vandaag, wordt beslist wanneer Suarez geopereerd zal worden aan zijn knie. "Dat zullen we overleggen met de club, maar ik hoop zo snel mogelijk", aldus de Argentijn. "Ik laat mijn hoofd niet hangen, ik kom terug."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.