Kaminski: "Alle spelers staan achter de trainer"

DONDERDAG, 17 OKTOBER 2013, 08:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een uitje met de Belgische beloften staat Thomas Kaminski morgen weer in doel bij Anderlecht. Hij beseft dat er absoluut gewonnen moet worden om de druk op John van den Brom niet groter te laten worden.


"We kunnen ons in Bergen geen puntenverlies veroorloven", beseft Kaminski. "Na de nederlagen tegen Olympiacos en Kortrijk moet deze partij ons een goed gevoel geven in de aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain."

Na de nederlaag tegen Kortrijk kwam er heel wat kritiek op coach Van den Brom. Volgens Kaminski is hier binnen de spelersgroep weinig van te merken. "Persoonlijk merk ik niet dat de coach onder druk staat. Je ziet niets aan hem, hij is nog even rustig en ontspannen als altijd. Laat me ook duidelijk zijn: alle spelers staan achter de coach. Iedereen komt met plezier trainen."

Door de interlandweek kon Anderlecht zich niet optimaal voorbereiden voor het duel van morgen. Maar dit mag voor Kaminski geen excuus zijn. "We hebben genoeg kwaliteit om Bergen te verslaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.