Bruno blikt vooruit op Bergen

DONDERDAG, 17 OKTOBER 2013, 08:02 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen trekt Anderlecht naar Bergen, een ploeg die Massimo Bruno goed kent want tot twee keer toe volgde hij er zijn jeugdopleiding. "Het is voor mij altijd speciaal om naar Tondreau af te zakken", aldus Bruno.


"Maar toch is het een match als een ander, een match die we moeten winnen", gaat hij verder. Bergen doet het alvast niet goed in de competitie - het staat helemaal laatste in het klassement - de kans dus voor Anderlecht om met de drie punten naar huis terug te keren.

"We moeten de baas zijn op het veld maar wel in gedachten houden dat we met een jonge ploeg spelen. We moeten ons herpakken. Zelfs een gelijkspel zou een serieuze tegenvaller zijn."

Dan rest er nog de vraag of John van den Brom met een 4-3-3 of een 4-4-2 zal aantreden. "Dat is de beslissing van de coach, aan hem om de goede oplossing te vinden. Dat is niet makkelijk want de ploeg is nogal veranderd en dat geeft de nodige druk. Maar maak je geen zorgen, hij houdt niet van verliezen en was absoluut niet blij met de laatste resultaten."

Van den Brom kan alvast terug rekenen op Aleksandar Mitrovic, de Serviër keert terug uit schorsing. Het valt ook af te wachten of Youri Tielemans terug in de basis zal starten. Bruno is alvast van mening dat de ploeg veel aan Tielemans heeft. "Wetende dat hij nog maar 16 jaar is en al een dergelijk niveau heeft, dat belooft voor het Belgische voetbal!"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.