Odoi: "Kreeg geen kans meer na blessure"

WOENSDAG, 19 JUNI 2013, 09:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op enkele details na is de transfer van Denis Odoi naar Lokeren rond. Hij trainde gisteren stevig mee bij zijn nieuwe club en is blij met zijn overstap. "Mocht ik de tijd kunnen terugdraaien, ik ging niet meer naar Anderlecht."


Bij Lokeren voelt Odoi veel vertrouwen, iets wat hij bij Anderlecht miste. De Leuvenaar begon het seizoen als basisspeler en dacht dat hij goed bezig was. Ondanks een lichte liesblessure bleef hij spelen. Toen hem tegen Genk een tegendoelpunt werd verweten en bij de rust in de kleedkamer moest blijven, besliste hij de blessure toch te laten behandelen. Hij was hierdoor zes weken out.

"Toen ik opnieuw fit was, kreeg ik geen echte kans meer", blikt Odoi terug. Waarom dit was, weet hij niet, maar voor hem was toen duidelijk dat zijn verhaal bij Anderlecht over was. Nochtans vindt hij niet dat Guillaume Gillet verdedigend beter is dan hij. "Maar de trainer kiest en daar moet je je bij neerleggen."

Bij Lokeren hoopt Odoi weer op het voorplan te komen. Hij voelt alvast veel vertrouwen van coach Peter Maes. Het is immers de derde keer dat die Odoi polste voor een transfer. Door zijn ervaringen bij Anderlecht beseft Odoi hoe belangrijk het vertrouwen van een trainer is. Hij is dan ook erg gemotiveerd om Maes te bewijzen dat hij zijn vertrouwen waard is.

Gisterenmiddag meldde Odoi dat zijn transfer op enkele details na rond is. 's Avonds publiceerden diverse media dat hij een contract voor vier seizoenen getekend heeft, maar op de websites van zowel Lokeren als Anderlecht verscheen nog geen bevestiging van deze overeenkomst.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.