Nuytinck klaar voor een feestje

DONDERDAG, 16 MEI 2013, 11:09 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Tegenover fcupdate.nl blikt Bram Nuytinck vooruit op de wedstrijd tegen Lokeren. De verdediger is naar eigen zeggen klaar voor een feestje al voelt hij de druk. "Iedereen zegt dat wij kampioen moeten worden", aldus Nuytinck.


Slechte start Play-offs
"We zijn de play-offs gewoon niet goed begonnen en dan moet je opeens vol aan de bak. Door het drukke programma valt het ook niet te voorkomen dat je ook eens een mindere wedstrijd speelt. We hebben in België nu eenmaal veel meer wedstrijden op het programma dan in Nederland."

Iedereen voelt zich fris
"Fysiek staan we er heel goed voor. Ik merk dat we tegen het einde van een wedstrijd nog steeds fit zijn. Iedereen voelt zich fris en dat is cruciaal in deze belangrijke fase van het seizoen. De play-offs hebben een hoog niveau, dit zijn duidelijk de zes beste clubs van de competitie."

Net als enkele andere ploegmaten miste Nuytick al eens een penalty: "Het slaat natuurlijk nergens op, ongelooflijk. Probeer er maar eens een verklaring voor te geven. Het is vreemd, want we hebben zo veel spelers met een goede traptechniek. Wellicht is het de druk, want die is na enkele gemiste penalty's natuurlijk behoorlijk toegenomen."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.