Proto: "Fysiek de sterkste ploeg"

ZATERDAG, 11 MEI 2013, 11:00 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Silvio Proto speelt al geruime tijd met een speciaal aangepaste handschoen, dit wegens een blessure aan zijn rechterhand. De ligamenten tussen pink en ringvinger waren gescheurd tijdens een actie.


De doelman laat tegenover voetbalkrant.com weten dat de blessure gunstig evolueert en hij hoopt dat een operatie niet nodig is "maar als het moet, moet het."

In Het Laatste Nieuws praat Proto dan weer over de mogelijke 32ste landstitel, maar dan moet het zondag wel winnen van Genk. Hij is van mening dat Anderlecht de beste verdediging heeft van al de ploegen in de Play-offs, al slopen er toch af en toe foutjes in door de enorme druk die er heerst.

Proto ontkent trouwens dat er een fysiek probleem heerst bij paars-wit. Integendeel, hij is zelfs van mening dat de spelers van Anderlecht dit seizoen fysiek de sterkste zijn.

Over zijn toekomst wou Proto dan weer niet veel kwijt. Hij wil niet spreken over een transfer maar eerst aan Anderlecht en de titel denken, maar "als er een transfer komt, dan is dat goed". Enkele weken terug ging nog de ronde dat AC Milan interesse toonde in de doelman van paars-wit.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.