"Mbokani en Gillet zijn er klaar voor"

VRIJDAG, 8 FEBRUARI 2013, 16:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom blikte vanmiddag vooruit naar de partij van zondag tegen Waasland-Beveren. Van den Brom waarschuwt voor onderschatting van de tegenstander.


De Anderlecht-coach kan wel weer rekenen op Dieumerci Mbokani. Sinds maandag, wat later dan verwacht, is hij terug in het land. Volgens Van den Brom had Dieu een perfect geldig excuus om later terug te zijn dan verwacht. De coach haalt ook aan dat hij volledig fit is en dus zal spelen.

"Nog te vroeg voor De Zeeuw en Vanden Borre"

Door de rode kaarten van Jovanovic en Biglia tegen Standard krijgen andere spelers zondag hun kans. Voor De Zeeuw is het echter nog te vroeg. Kanu en Iakovenko krijgen vermoedelijk hun kans.

Achteraan kan Guillaume Gillet ondanks zijn ongeluk van deze ochtend zeker spelen. Gillet was betrokken in een auto-ongeluk en zijn wagen is perte total, maar de speler kwam ongeschonden uit het wrak. Voor Vanden Borre is er nog geen plaats in de ploeg.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.