"Interesse in Nuytinck bestond al langer"

DONDERDAG, 13 SEPTEMBER 2012, 18:15 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Eind vorige week stond er in de pers te lezen dat binnen de muren van Anderlecht niet iedereen achter de transfer van Nuytick stond. Ook zou van den Brom op de vingers getikt geweest zijn door het bestuur.


"Dit is niet de manier om het te doen", aldus een bestuurslid. "Men komt niet op de laatste dag van de transferperiode op de proppen met een nieuwe naam. We hebben van den Brom laten weten dat dit geen tweede keer kan", viel er toen te lezen.

Van den Brom vertelt een heel ander verhaal en laat weten dat Nuytinck al langer op de radar stond van Anderlecht: "Bram stond gelijktijdig met Moisander op ons lijstje. De interesse was er dus al langer, dit was echt niet iets dat beslist werd op de laatste dag van de transferperiode."

Ook de verdediger zelf bevestigt deze versie: "De gesprekken liepen al enkele weken. Maar pas de laatste twee dagen werd alles heel concreet."

rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.