Fan Council roept op om geen bekers te gooien

VRIJDAG, 26 JANUARI 2024, 08:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Na de wedstrijd van gisterenavond plaatste Phil-lips Joe, de beheerder van de officiële Facebook-groep Fanboard RSCA, in dat kanaal een oproep om geen bekers meer op het veld te gooien. "We weten dat het enkelingen zijn, maar bier dient om op te drinken en niet om mee te gooien."

Fanboard RSCA is een Facebook-groep met ruim 1.600 leden. De vertegenwoordigers van supporters die zetelen in de Fan Council van Anderlecht, de opvolger van de Fanboard, plaatsen er de officiële verslagen van de vergadering van de Fan Council. Het is de persoon die zichzelf Phil-lips Joe noemt die deze verslagen publiceert. Hij treedt er op namens de fans in de Fan Council.

Vannacht plaatste Phil-lips Joe deze oproep in de groep: "Beste supporters, iedereen is gefrustreerd en teleurgesteld, maar stop aub met het gooien van bier of bekertjes op het veld. We weten dat het enkelingen zijn, maar bier dient om op te drinken en niet om mee te gooien."

Hij plaatste de boodschap ook in het Frans. In de reacties laten tal van andere supporters eveneens hun afkeer blijken.

Bron: Facebook: Fanboard RSCA



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.