Raman en Sardella niet mee op stage

DONDERDAG, 4 JANUARI 2024, 21:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Anderlecht vertrekt morgen zonder Benito Raman (foto) en Killian Sardella op stage naar Tunesië. Dat meldt La Dernière Heure. Sardella zal door een blessure ook de eerste wedstrijd(en) na de winterstop missen.

Anderlecht wil Raman deze maand hoe dan ook verkopen en daarom gaat hij niet mee op stage. Terwijl zijn maats zich klaarstomen onder de Tunesische zon, zal Raman trainen in Neerpede. Ook Justin Lonwijk reist niet mee.

Sardella blijft in België om zijn hamstringblessure goed te kunnen behandelen. De blessures die Thomas Delaney, Mats Rits en Kasper Dolberg opliepen in de laatste wedstrijd zijn minder erg. Zij reizen gewoon mee. Hetzelfde geldt voor Alexis Flips, die mogelijk ook vertrekt deze wintermercato.

Wellicht trekken ook enkele jongeren mee naar Tunesië. De namen van Tristan Degreef en Robbie Ure vielen al, La Dernière Heure voegt daar nu die van verdedigers Lucas Lissens en Amando Lapage aan toe.

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.