"Mijn job niet riskeren door speler op te stellen die minder goed is"

DONDERDAG, 7 DECEMBER 2023, 09:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Maxime Dupé krijgt vanavond zijn kans in de bekerwedstrijd tegen Standard. "Maxime staat in doel omdat hij het verdient", vertelde Brian Riemer gisteren op zijn persbabbel. Toch blijft de coach ervan overtuigd dat Kasper Schmeichel beter is. 

"Maxime doet het erg goed op training. Hij is op-en-top professional wat betreft de situatie met de doelmannen", aldus Riemer. 

Is er een kans dat als Dupé het erg goed doet tegen Standard, hij dan Schmeichel verdringt als nummer één in de competitie? "Ik kan je één ding verzekeren: ik wil graag mijn job hier vele jaren behouden en succes boeken. Daarom kiezen mijn team en ik elke week het team waarvan wij denken dat het het beste is."

"Dat geldt voor elke positie. Ik ben niet zo stom om mijn job te riskeren door spelers op te stellen die minder goed zijn dan andere. Om welke reden ook. En alle spelers hebben elke week de kans om te bewijzen dat ze beter zijn dan hun concurrent."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.