RSCA Futsal start met winst in CL eliteronde

DONDERDAG, 30 NOVEMBER 2023, 20:47 - Garrincha

ANDERE RSCA Futsal, de zaalvoetbalploeg van Anderlecht, is vandaag aan de eliteronde begonnen van de Champions League. In Lissabon speelt het een toernooi met vier ploegen. De winnaar plaatst zich voor de Final Four.

RSCA Futsal won vandaag met 2-5 van Haladas uit Hongarije. Nochtans kwam paars-wit 2-0 achter. Via Edu, Tomic en Cainan (voor de rust) en Marcênio en Grello (na de pauze) won Anderlecht alsnog.

Morgen speelt RSCA Futsal tegen Loznica-Grad en zondag tegen Sporting Lissabon. Zowel RSCA Futsal als Sporting Lissabon haalden vorig seizoen de Final Four. Sporting versloeg Anderlecht toen in de halve finale met 7-1. De finale verloren ze van Palma na strafschoppen. Anderlecht werd vierde na een nederlaag tegen Benfica in de kleine finale.

Bron: © Eigen redactie