Selectie RC Genk - Anderlecht

VRIJDAG, 27 APRIL 2012, 09:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In de kern voor de partij op RC Genk van deze avond zijn enkele opvallende namen terug te vinden. Zo krijgt Lukas Marecek weer een plekje bij de 21 en ook voor Guillermo Molins is er plaats. Maar het meest valt Behrang Safari op.


Wasilewski, Kljestan en Mbokani zijn er straks wegens schorsing niet bij. Kanu (hamstrings), Deschacht (hamstrings), Suarez (knie) en Lukaku (adductoren) zitten in de selectie, maar zijn nog twijfelachtig.

De kans Suarez straks aan de kant blijft, lijkt groot. "Mati trainde deze week nog niet met de groep", vertelde Ariël Jacobs gisteren op zijn persconferentie. “Het frustreert hem dat hij geen 100 % is, maar we doen wat we kunnen. Zeker is dat de partij op Brugge hem geen goed gedaan heeft. We moeten sowieso opletten wat we doen met spelers nu er om de vier dagen een wedstrijd volgt ..."

Selectie: Biglia, Canesin Matos, Cordier, Deschacht, De Sutter, Gillet, Jovanovic, Juhasz, Kabangu, Kanu, Kouyate, Lukaku, Marecek, Mbenza, Molins, Odoi, Praet, Proto, Safari, Schollen en Suarez.

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.