Gillet: "Beschaamd over mijn prestatie"

MAANDAG, 27 FEBRUARI 2012, 13:48 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Guillaume Gillet werd tegen Lierse na één helft gewisseld voor Fernando Canesin. "Ik ben beschaamd over mijn prestatie", zo zegt Gillet in Het Nieuwsblad. "Het was zelfs een vierdeprovincialer onwaardig. Dat erken ik."


Het contrast met de Gillet van voor de winterstop is groot. "Ik weet niet hoe dat komt, maar het is al een tijdje dat ik mijn beste vorm niet haal. Ik moet nu weer van nul beginnen en er weer bovenop komen. Mijn sterke eerste ronde is verleden tijd."

Tegen Lierse kon Anderlecht mits winst een goeie zaak doen in het klassement. Paars-wit geraakte echter niet verder dan een 0-0 gelijkspel. "Het is niet de eerste keer dat we punten laten liggen tegen een ploeg uit de lagere regionen", weet Gillet. "We zeggen altijd wel dat we onze lessen zullen trekken, maar het gebeurt niet. De ploeg heeft tegen Lierse niets getoond. Je verwacht toch dat we minstens wat karakter zouden tonen, maar ook dat was afwezig. We zijn met een paar spelers die met onze vorm worstelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.