Suarez: "We hadden gewoon moeten winnen"

VRIJDAG, 24 FEBRUARI 2012, 08:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez was erg aangeslagen na de Europese uitschakeling. "Dit is heel triest", aldus de Argentijn. "Dit is een droom die aan diggelen wordt geslagen. Niet alleen mijn droom, maar die van de hele ploeg én de club."


"Op basis van de kansen hadden we hier vandaag zeker moeten winnen. Maar ja, als die bal er niet in wil", zuchtte Suarez. "Neem nu mijn schot op de paal na een paar minuten. De voorbije weken mocht je zeker zijn dat die bal erin ging. Nu kon doelman Esteban er nog zijn vingertoppen tussen steken. Ja, hij raakte hem nog net aan."

"Onze start vond ik indrukwekkend en het regende kansen. Maar niet alleen op basis van het wedstrijdbegin vind ik dat we de kwalificatie verdienen, ook de rest van de match kregen we nog heel wat kansen. Neen, die 0-1 is geen juiste weergave", aldus de spits die bij momenten zijn immens talent tentoon spreidde.

"Trouwens, ook ginds had er voor ons zelfs meer in gezeten. Akkoord, zij hadden misschien meer balbezit vorige week, maar ook in Alkmaar hadden we kunnen scoren. Jammer dat ik toen niet in de basis kon starten, maar ik had koorts en het ging echt niet."

Door deze uitschakeling kan Suarez ook zijn status van topschutter in de Europa League niet langer verdedigen. "Dat is jammer, maar dat is vandaag niet het ergste. De uitschakeling ontgoochelt mij veel meer."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.