"Jovanovic is niet gelukkig op de bank"

WOENSDAG, 22 FEBRUARI 2012, 12:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een frusterend jaar bankzitten heeft Milan Jovanovic het voetbalgeluk terug gevonden bij Anderlecht. Volgens John Edwards, journalist bij Daily Mail, was Liverpool te hoog gegrepen. "Bij een Engelse middenmoter past hij wel."


"Het verbaast me niets dat Jovanovic er weer in slaagt in België verdedigingen pijn te doen", zegt Edwards in La Dernière Heure. "De Belgische competitie heeft niet het niveau van de Engelse. Jovanovic heeft genoeg kwaliteiten om bij de beste spelers in België te zijn."

Edwards weet echter ook dat dit niet volstaat om in Engeland aan de top mee te kunnen. "De concurrentie daar is groot. Jovanovic kwam vol goede moed, maar zag al snel dat het moeilijk zou zijn om zoals bij Standard het verschil te maken. Hij was er een aanvaller zoals een andere. We zagen dat hij niet gelukkig was omdat hij op de bank moest zitten."

"Eigenlijk is hij een beetje te beperkt voor de Engelse top", zo vindt Edwards, die Liverpool al dertig jaar van nabij volgt. "Bij een club uit de buik van het klassement zou hij beter tot zijn recht komen. Hij heeft de kwaliteiten en is een leider, maar bij Liverpool was hij gewoon één van de zoveel en ik denk dat hem dat niet aanstond."

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.