Kompany, Verbeke en spelers richten zich tot fans via Instagram

DINSDAG, 19 APRIL 2022, 22:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Coach Vincent Kompany, algemeen manager Peter Verbeke en verschillende spelers drukken na de verloren bekerfinale hun ontgoocheling uit op Instagram. Een overzicht.

Vincent Kompany: "Aan onze supporters. Bedankt om zo massaal op te dagen en voor de blijvende steun. Het team wilde niets anders dan jullie de Beker geven. Vanaf vandaag gaan we er opnieuw voor. We zullen het resultaat van de finale gebruik als brandstof voor alles wat komt. We blijven gaan."

Peter Verbeke: "Nog steeds enorm ontgoocheld voor jullie allemaal. Als we maar half zo goed waren als jullie, hadden we die wedstrijd gewonnen."

Marco Kana: "Beste fans, we zijn enorm ontgoocheld en gefrustreerd dat we jullie die Beker niet kunnen geven. Want jullie verdienen dit zo hard. Weet dat we hard blijven werken om sterker terug te komen. Er staan ons nu nog zes wedstrijden te wachten. We focussen onze volledig op deze zes finales."

Sergio Gomez: "Gisteren heeft het niet mogen zijn. Ik ben ontgoocheld in het resultaat en dat we de trofee niet konden meebrengen naar huis. De plaats waar hij hoort te zijn. Ik wil alle fans bedanken die thuis, in het het Lotto Park en in het stadion waren voor hun steun. Wij zijn de eersten die vastbesloten waren om het geluk terug te brengen waar jullie al zoveel jaren op hebben gewacht. Toch ben ik er trots op deel uit te maken van deze groep spelers die alles heeft gegeven om de club terug te brengen naar waar ze hoort te zijn. We zijn onderweg, nu is het tijd om goed te herstellen van blessures en sterker terug te komen voor de Champions' Play-offs."

Majeed Ashimeru: "Dit had een boodschap van vreugde en overwinning moeten zijn, maar helaas is het dat niet. Ik ben ervan ontdaan dat we jullie gisteren teleurgesteld hebben. Zelfs al stonden jullie ons altijd bij. Het doet pijn. Wetende welk een enorm verschil deze trofee gemaakt zou hebben voor elk van ons. Maar wees er zeker van dat we blijven strijden voor dit embleem en om jou trots te maken. Bedankt voor de steun."

Joshua Zirkzee:"Bedankt, paars legioen. De tocht is nog niet voorbij."

Christian Kouamé: "Woorden ontbreken want de ontgoocheling is enorm. Jullie verdienen deze trofee. Maar jullie waren van een hoog niveau, zoals in het begin, zoals altijd. Wat ben ik blij deel uit te maken van deze paarse familie. We hebben jullie nodig tot het einde. Jullie zijn onze kracht. Bedankt voor dit alles. We are Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.