Anderlecht praat met Luc Devroe

ZATERDAG, 18 FEBRUARI 2012, 10:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het Nieuwsblad schrijft vandaag dat Anderlecht gesprekken voert met Luc Devroe, sportief manager bij tweedeklasser Roeselare en tot vorig seizoen nog aan de slag bij Club Brugge. Mogelijk komt hij de sportieve staf versterken.


Devroe zou tijdens meerdere wedstrijden van Anderlecht gespot zijn in het Vanden Stock-Stadion. Gisteren werd hij met Herman Van Holsbeeck gezien op restaurant in Dilbeek. Devroe zelf wil geen commentaar kwijt, maar bij zijn huidige werkgever Roeselare klinkt het dat binnenkort een bezoek aan Neerpede gepland is.

Het is geen geheim dat Devroe goede contacten onderhoud met Van Holsbeeck en Anderlecht-woordvoerder David Steegen. Hij zou nu gepolst zijn om voor Anderlecht te komen werken. In welke functie dit is, is nog niet duidelijk. Het Nieuwsblad vermoed dat Devroe wel eens verantwoordelijkheid over de transfers zou kunnen krijgen.

De vraag is nu of Devroe zin heeft in een baan bij Anderlecht. In Roeselare kan hij in alle rust werken. Bovendien heeft de oud-doelman na zijn ontslag ook zijn oude functie in de immobiliën weer opgenomen. Anderzijds zou eerherstel na zijn ontslag in Brugge hem wel eens naar Brussel kunnen leiden.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.